gaming_blog_podbolt

Lenovo fülesek a Gaming kütyük között

Matykó Barbara

Ha szórakozásról van szó, a Lenovo tudja, hogy mi kell a játékélményhez. Lenovo GAMER vezeték nélküli fülhallgatók a GM3, GM2 Pro, GM5, XT82, XT81 és LP6 fülesek a mobiltelefon, PC, Xbox és Playstation mellett igazi mellérendelt fegyverek. Csapj le rájuk, és indulhat a party a fülön keresztül!

GM3_podbolt

Lenovo GM3 -  Alapdarab: Ez a füles olyan, mint a megbízható barát, aki mindig ott van melletted. Jó hang, kényelem és nem fog elhagyni a csatában.

Irány a termék: Lenovo GM3

 

GM5_podbolt

 

Lenovo GM5 - Bosszú: Ez a füles a high-tech fegyverek között a mestermű. Extra hangzás, plusz kényelem és olyan, mintha már éreznéd a játék nyerésének az illatát.

Irány a termék: Lenovo GM5

 

 

GM2Pro_podbolt

Lenovo GM 2 Pro – Pulzus Pumpa: Ez a fülhallgató tényleg dob a játékélményen, olyan, mintha a hangok szívveréseket generálnának a füleidben!

Irány a termék: Lenovo GM2 Pro

 

XT82_podbolt
Lenovo XT82 - Zengő Szárny:
Ez a fülhallgató olyan, mintha a zenék szárnyakon repülnének a füleid körül, és minden dallam magával ragadna!

Irány a termék: Lenovo XT82

 

XT81_podbolt
Lenovo XT81 - Szabadság:
Ugorj fejest a vezeték nélküli technóba! Azt érzed majd, mintha a játékban lennél és nem a füles kábeleit bolygatnád.

Irány a termék: Lenovo XT81

 

LP6_podbolt

Lenovo LP6 -  Mágus: Ez a fülhallgató tündöklő hangzással varázsolja el a zenét, mintha egy varázsló lenne a füledben!

 Irány a termék: Lenovo LP6

 

Kedvenc Xbox és PlayStation Játékok

Fortnite - A Buli Központja: Ha csak úgy szeretnél lazítani és lövöldözni egy jó buliban, itt a helyed. Ez a játék sosem alszik!

Minecraft - Végtelen Kalandok: Csak a kreativitásod szab határt! Alkoss, fedezz fel és építs olyan dolgokat, amiket csak a képzeleted képes megalkotni.

Rocket League - Autós Kick: Itt a lehetőség, hogy a futballt összekösse a száguldó autók világával. Különböző járművek és rengeteg akció vár rád!

FIFA / NBA 2K / Madden - Sportrajongóknak: Ha a sport a te világod, ezek a játékok egyenesen a te kedvenceid lesznek. A játékosok élethűen mozognak, mintha csak egy valós meccsen lennél!

Among Us - A Csapatkaland: Fedezzétek fel, ki az áruló a csapatban! Álnok vagy igazmondó leszel?

Ezek a játékok az élményt szállítják és a Lenovo fülhallgatók csak még jobban elmélyítik az érzést, mintha ott lennél a játékban. Szóval, mikor indítjuk a következő partyt?

 

FONTOS MEGJEGYZÉS! Vásárlás előtt mindenféleképpen tájékozódj az eszközök és fülhallgató kompatibilisával kapcsolatban, hogy ne érjen meglepetés a megvásárlását követően!

Legyen a karácsonyotok tele örömmel, szeretettel és boldogsággal!

Ha Te is a tökéletes Karácsonyi ajándékot keresed a GAMER gyermekednek/barátodnak/barátnődnek, gyere nézz szét a GAMER vezeték nélküli fülhallgatók között, válassz kínálatunkból, hogy megtaláld a megfelelőt: www.podbolt.hu

Szólj hozzá!

* A hozzászólások moderálás után jelennek meg